Carregant...
 

Avís legal


Domini i seu electrònica


www.portaljuridicandorra.ad és un domini d'Internet de titularitat del Govern d'Andorra. L'accés a aquesta pàgina web i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des del web.

L'usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar-les i obtenir informació.

La bústia de contacte del web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, no puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Informació sobre la protecció de dades personals

Responsable del tractament de dades: Govern d’Andorra

El responsable del fitxer és el Govern d’Andorra en qualitat de responsable del tractament, amb domicili al carrer Prat de la Creu, 62-64, Andorra la Vella, Principat d'Andorra, i el seu delegat de Protecció de Dades és la Sra. Mercè Requena Bonet, amb l’adreça electrònica: dpd@govern.ad.

Encarregat del tractament de dades: Govern d'Andorra

De conformitat amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades pels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

Les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb la finalitat de gestionar la consulta plantejada i donar-ho resposta, com també d’arxiu, i únicament seran tractades les dades de caràcter identificatiu que ens faciliteu directament. Les vostres dades no seran cedides a tercers.

El tractament de les dades és necessari per atendre la vostra sol·licitud i la legitimació del dit tractament està basada en el consentiment que ens proporcioneu en fer la consulta.

Tret que us oposeu al tractament de les vostre dades, aquestes dades seran conservades durant el temps necessari per complir la finalitat per a la qual es recapten, i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta finalitat, tenint en compte els períodes establerts en la normativa d’arxiu i documentació.

La persona interessada pot exercir els drets d’accés, portabilitat, rectificació i supressió de les seves dades, així com a limitar-ne el tractament o a oposar-s’hi, formalitzant una sol·licitud escrita per correu electrònic a l’adreça: dpd@govern.ad.

Recollida de dades estadístiques


Amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar-ne l’ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l'activitat i la freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades es fan servir amb la finalitat exclusiva d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

En cap cas no s'utilitzen galetes (cookies) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s'enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única en aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a altres pàgines web.

Política d'ús


Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

El Govern d'Andorra no és responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi, i no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Govern.

Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i els arxius que es poden descarregar del web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única en aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a altres pàgines web.

Govern d'Andorra
Carrer Prat de la creu, 62-64
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Telèfon +376 875 700


Portal Jurídic del Principat d’Andorra